Breaking NEWS: “Pianolek bok 2” är på väg!

Pianolek bok 2_tiny PNG1

Hej!

Så här känns mitt huvud!! Jag har precis börjat skapa Pianolek bok 2 – den kreativa processen är i full gång. Är du förväntansfull? Det är jag. 😀🌺

Många pianolekspianister har frågat mig när bok 2 ska publiceras. De senaste veckorna har jag jobbat intensivt med repertoarlistan – men vilka sånger ska ingå i boken? Jag har en lista med förslag då jag har botaniserat i den svenska visskatten och frågat vänner. Men jag vill också fråga dig!

Jag har to frågor:

1) Det har visat sig att det inte bara är barn som spelar Pianolek utan även vuxna, både föräldrar och mor- och farföräldrar. Jag tycker det är jättekul att Pianolek skapar värde över generationer och därför vill jag fråga dig: Vilka svenska musiker, låtskrivare och/eller kompositörer tycker du spänner över generationer?

2) Min nästa fråga är: Kan du namnge 2-5 melodier/visor som du och ditt barn vill spela? Låtarna måste våra kända och de måste utmärka sig som klassiker. Ja, jag vet att det finns många som är vackra och roliga, men jag undrar om många barn kanske önskar samma sånger?

Jag hoppas att du vill vara med och vara medskapare till Pianolek bok 2, vänliga mejla mit dina förslag på info@pianolek.se.

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative. 

Testa dig och ditt barn med bok 1

Om du inte har börjat spela Pianolek och känner dig inspirerad, då kan du köpa bok 1 i webbshoppen. Eller så kan du testa dig och ditt barn först: På hemsidan kan du nämligen helt gratis ladda ner Björnen sover och Lilla snigel.

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Glada bok2pianolekshälsningar

Pernille