Personuppgiftspolicy

I samband med ditt köp på pianolek.se har du lagt in ett antal personuppgifter, bland annat:

Ditt namn
Din adress
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Din betalningsinformation

Dessa personuppgifter behandlas i samband med behandlingen av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för oss att uppfylla vår del av avtalet. Dina uppgifter tas automatiskt bort efter 18 månader eller om du själv begär detta.

Om du har beställt leverans (fysiska produkter) kommer uppgifterna om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress ges ut till våra fraktbolag, t.ex. Postnord för leverans av ditt köp.

Behandling av personuppgifter – samtycke

Om du har markerat rutan ”Ja, jag samtycker till att motta nyhetsbrev” kommer vi behandla din e-postadress och detaljerna för dina köp hos oss tills det inte längre är relevant. I praktiken kommer det innebära att du samtycker tills du inte längre vill få e-mails från oss.

Du kan alltid återkalla ditt samtycke. Du kan göra det genom att använda länken längst ner i vårt e-mail eller kontakta oss på info@pianolek.se och informera oss om att du inte längre vill få våra nyhetsbrev och erbjudanden.

Datasäkerhet

Oavsett om vi behandlar din personliga information för utförandet av ett kontrakt eller på grund av ditt samtycke, behandlar vi alltid dina personuppgifter säkert och konfidentiellt i enlighet med gällande lagar, inklusive personuppgiftsförordningen och dataskyddslagen.
Din information kommer endast att användas för det syfte för vilket de samlas in och kommer att raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre relevant.

Vi använder tredje part för att behandla onlinebetalning. Vi använder Stripe för betalning online (Visa, Mastercard) och PayPal. För att skicka våra nyhetsbrev använder vi Mailchimp. Vi insamlar anonym statistik med Google Analytics samt använder Google Tag Manager. Vi använder YouTube som videoplatform.

Vi har säkerställt att de företag vi samarbetar med följer i enlighet med personuppgiftsförordningen och dataskyddslagen. Om samarbetet kräver ett databehandlingsavtal har vi ingått ett sådant avtal med dessa företag, vilket är vår garanti för att de överensstämmer med gällande regler för skydd av dina personuppgifter.

Information, invändning, ändring, dataportabilitet och radering

kontakta oss för att ta reda på vilka av dina personuppgifter vi har.

Detta kan göras genom att kontakta :

Edition Doremi ApS
CVR. Nr. DK37821780
Rönnebaervej 44
DK-2840 Holte
Danmark
Mobil: +4541417116
E-post: info@pianolek.se

Om det finns felaktig information kan du alltid be om att vi korrigerar så vi har de korrekta, liksom att du har rätt att tillhandahålla informationen i ett gemensamt format (dataportabilitet). Om du vill ändra eller önska dataöverförbarhet är du också välkommen att skriva till oss på ovanstående e-postadress.

Om du inte längre vill att vi ska behandla din personliga information eller begränsa behandlingen av din personliga information, kan du också skicka oss en förfrågan till ovannämnda e-postadress.

Uppgifter för att återställa fakturan till en order lagrar i 5 år enligt den danska bokföringslagen. Om du vill återkalla ditt samtycke för att behandla din e-postadress (så vi kan skicka dig vårt nyhetsbrev och relevanta erbjudanden) kan det alltid göras genom att trycka på en länk i det enskilda nyhetsbrevet.

Om du har klagomål på hur pianolek.se/Edition Doremi ApS behandlar din personliga information, kan detta göras till Datainspektionen på följande adress:
Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se
Telefon: 08-657 61 00

Cookiepolitik

När du använder vår webbplats registreras viss information via en cookie, som är en liten fil som lagras på din dator. Med en cookie kan vi registrera dina val och noteringar och efteråt kan vår webbplats känna igen din dator. Dessutom används data för att anpassa och förbättra innehållet.

Nedan har vi utarbetat vilken information som samlas in, deras syfte och vilka tredje parter som har tillgång till dem.

Webbplatsen använder ”cookies”, som är en textfil som lagras på din dator eller motsvarande med samma syfte för att igenkänna det, komma ihåg inställningar, utföra statistik och rikta in annonser. Cookies kan inte innehålla skadliga koder, t.ex. virus. Det är möjligt att radera eller blockera cookies.

Om du tar bort eller blockerar cookies kan annonser bli mindre relevanta för dig och förekomma oftare.

Dessutom kan du riskera att webbplatsen inte fungerar korrekt och att det finns innehåll som du inte kan komma åt.

Nedan ser du en lista över tredjepartspartner som vi använder cookies från

3: e part – Utgång – beskrivning

Google Analytics – 2 år – Används för att visa annonser som matchar med vad som passar dina behov
Google Tag Manager – 2 år- Används för att hantera taggar på webbsajten eller i en mobilapp. Vi skickar information om sidvisningar och konverteringar med mera från vår webbplats för att förbättra hemsidan.
YouTube – Används som videoplatform
Mailchimp – Används för popups på vår webbplats med erbjudanden och annan viktig data samt används för att registrera om nyhetsbrev och annan viktig information.
Facebook – 2 år – Används för att visa annonser som matchar med dina behov

En cookie är inte farlig för din dator och kan inte innehålla virus. Den registrerar bara att du tidigare har besökt vår webbplats från din dator. Du kan ta bort cookies när som helst i dina internetinställningar.

Du kan när som helst ta bort eventuella cookies du har på din dator. Du kan hitta instruktioner om hur du tar bort cookies nedan:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash cookies – alle browsere
  • iPhone, iPad og iPod
  • Smartphones med Android
  • Smartphones med Windows 7

Ladda ner Björnen sover

Björnen sover nyhetsbrevet

Om du anmäler dig till nyhetsbrevet skickar jag Björnen sover, Lilla snigel och en bit av tangentremsan till dig. De är de två första visorna i bok 1. Det betyder att du är i full gång med detsamma! Du får ett mail från oss som vi vill att du bekräftar.

Glada pianolekshälsningar
Pernille Holm Kofod
(Musiklärare och författare)