Våra recensioner – din feedback

4,6
4,6 av 5 stjärnor (baserat på 6 recensioner)
Excellent57%
Mycket bra43%
Genomsnitt0%
Dålig0%
Fruktansvärd0%

Hej Pernille

4. maj 2021

Jag är pianopedagog med 30 års erfarenhet och har på senare tid fått många förfrågningar att undervisa barn mellan 5-8 år. Jag har nu provat din bok och måste säga att den är verkligen passande för dessa åldrar. Barnen älskar sin bok och de får en naturlig känsla för både ton och handföring. Så TACK för att du gett ut dem. Kommer att börja med klassiskt läromedel efter bok 1, vilket jag tycker är viktigt så att de snabbt får lära sig notskriften. Men en supertrevlig bok att börja med!

Marie-Louise

Klara

26. februari 2021

Hej Pernille

Jag är 19 år, och jag har jättegärna velat lära mig spela piano, så jag kollade på YouTube om jag kunde hitta någon video om pianospel för nybörjare. Då hittade jag ett av Pianoleks videoklipp och jag kollade upp vad det handlade om, och nu har jag snart köpt alla böckerna. Det var enkelt att komma igång med 🎼🎵🎶😁

Så jätteberöm från mig till dig Pernille Holm Kofod och till illustratören Sandra Schoeller

Olsen.

Klara

Tacksamhetsnoter till dig!

1. oktober 2020

Hej Pernille

Här kommer, helt kort, några ”tacksamhetsnoter” till dig🎶🎼🐬 🎻🎺

Min roligaste upplevelse efter sommarlovet:

Jag skulle ha fyra pianoelever i åldern 5–9 år och jag kom överens med föräldrarna om att din pianolekserie skulle kunna vara ett mycket spännande sätt att komma igång på…

De köpte materialet före sommarlovet. Jag såg fram emot att undervisa dem och var liksom inställd på att det är jag som är ”LÄRAREN” och de som är ”ELEVERNA”.

Så ber jag dem att slå upp första sidan och försöka spela efter figurerna…

Allihop satte genast igång med att spela, och de tog sig igenom hela första melodin nästan utan att tveka (jag sa till dem att jag var rätt imponerad). Då tar vi nästa också, sa jag…

Nästa låt gick lika fint och jag sa att nästa låt igen kan ni ju få som läxa då… 👑😃

Alla fyra utbrast att ja, men den har vi också spelat. Okej, nästa då… Ja men vi har spelat igenom hela boken…

Ha, ha, ha, jag får nog säga att det var världens största och gladaste överraskning för mig. Som du förstår tog de sig snabbt igenom den första boken och nu är de igång med nästa. 😄😃😄😊

Många hälsningar från pianoläraren Anne

Lykke Langlo

Anne Lykke Langlo

Helge

27. augusti 2020

Min dotter har fått boken och kan nästan inte låta bli att spela. Hon började med bok nummer 2, eftersom hon redan hade spelat lite på skoj. Nu kan hon redan spela lite med båda händerna samtidigt.

Vårt hus har blivit fullt av musik!

Vi säger tack härifrån 🎶🎵😊

Helge

Corona stoppade inte pianospelandet

3. juni 2020

Min dotter på 6 år har gått och spelat piano en tid, men pianoläraren blev tvungen att ställa in all undervisning på grund av corona. Då hittade jag den här boken, och kunde hjälpa min dotter med att spela hemma. Jag kunde till och med hjälpa henne när hon fastnade. Vi är verkligen glada för den här boken och rekommenderar den gärna, oavsett om man har en lärare eller inte.

Mary M

Vicki Svale

25. april 2019

Jag är faktiskt 40 år gammal, men jag har alltid drömt om att få lära mig att spela piano – alltsedan mina föräldrar bestämde, å mina vägnar, att jag inte skulle det. Nu har jag äntligen investerat i ett elpiano, och dina pianoböcker kom som en skänk från ovan.

I stället för att kämpa med online-studier av noter, eller gå på pianoundervisning, kan jag nu bara sätta mig ner och spela. Jag hoppas att pianospelandet kan bli en gemensam hobby för mig och min dotter på tre år, så jag har beställt de andra böckerna också. Jag kommer nog aldrig att spela Bach eller Mozart, men barnvisorna med min dotter är ju nästan ännu bättre. Och hon har redan blivit intresserad av pianot, för hon ser ju mig spela.

Så jag tycker att det var världens bästa idé.

Tack

Vicki Svale

Ea Philippa

19. februari 2019

Hej Pernille

Jag vill bara säga tack till dig för det fantastiska konceptet som du har utvecklat. Båda mina pojkar på 3 och 7 är helt galna i Pianolekboken och den store över och njuter i fulla drag. Min partner och jag är musiker båda två, och vi är jättelyckliga över att se hur Sylvester, den äldste, får uppleva den glädje och njutning som musiken ger; vi vet ju så väl själva hur det känns. Nu sitter han och hittar på övningar själv. T.ex. ”Nu ska jag testa om jag kan spela den här visan utan att ha remsan med figurerne framme, nu ska jag se om jag kan spela med boken stängd, nu spelar jag den i en annan oktav, nu ska jag blunda och spela.” Han kan nästan inte sluta öva! Och vår minste, på tre år, kommer och tar min hand och säger: ”Nu ska du hjälpa mig att spela bok-visorna!” Och så ska jag hjälpa honom med att hålla koll på hur långt han kommit i noterna. Det är helt enkelt fantastiskt! Så ur djupet av mitt hjärta: Tack för allt ditt fantastiska arbete.

Ea Philippa

0
    0
    Varukorg
    Din varukorg är just nu tom.FRAMSIDAN