NYHET! Ny bok – Pianolek, kända julsånger

Pianolek kända julsånger_Pernille Holm Kofod

En julsångsbok är kanske inte det första man tänker på under sommaren. Julen är i alla fall inte mitt favoritämne i juli och augusti 😊. Det hindrar inte att jag faktiskt ägnat hela sommaren åt just julen – allt för att bli färdig med min julsångsbok i lagom tid till jul. Så här såg mitt golv i sommarstugan ut i juli och augusti.

Jag brukar gärna berätta om en kommande bok långt innan den är färdig, för då är det plötsligt en hel hop av läsare som hör av sig och hejar på. Det är trevligt, och det ger mig extra energi i arbetet. Men den här gången kan jag meddela att jobbet redan är gjort – utan hejaklack som extra inspiration! Boken är faktiskt redan klar, och den kan användas för att sprida både glädje och kunskap.

Rykande färsk från tryckeriet!

Så här ser den ut! Rykande färsk från tryckeriet! Du behöver inte ens gå och vänta på den. Och den heter kort och gott: Pianolek, kända julsånger.

Vad kan du vänta dig av boken?

De flesta vill nog spela julsånger, och därför har jag satt samman boken så att den i stil och svårighetsgrad passar både den som håller på med Pianolek bok 1 och den som är igång med bok 2. Här finns något för varje smak, för alla åldrar och alla nivåer.

Förbered dig i god tid

Man kan ju tycka att det fortfarande är långt till jul, men det är förstås toppen om du kan förbereda dig i god tid, så att du kan briljera på julafton. Bara nio veckor kvar. Hur många sånger hinner du lära dig till dess?

I julsångsboken hittar du julsånger anpassade efter bok 1, bland annat:

 

Och julsånger anpassade efter bok 2, bland annat:


>>> Och du kan köpa boken i webbshoppen. Eller hos Adlibris >>>

 

Juliga oktoberhälsningar
Pernille