Pianolek bok 2 kommer ut den 28 augusti!

Pianolek bok 2
Det här är Aivars; det är han som har tryckt Pianolek. Han har tryckt böcker åt många före mig, så honom kan man verkligen känna sig trygg med. Han meddelar att tryckeriet äntligen är färdig med bok 2 och att den är på väg till mig just nu.

Onsdag den 28 augusti

Det är en dag jag verkligen ser fram emot. Den här boken har jag skapat med stor kärlek till barn, lek och musik, och jag hoppas att ni får lika mycket glädje av den som ni fått av bok 1.

Smakprov på bok 2: I ett hus vid skogens slut

Medan vi väntar på Aivars och hans team, så kan jag inte låta bli att locka med ett smakprov på bok 2: Ladda ned I ett hus vid skogens slut, som är den första sången i boken. Om du kan spela den så är det helt rätt för dig att gå igång med bok 2.
I ett hus vid skogens slut

Repertoarlistan!

Nivå ?: I ett hus vid skogens slut, Klappa händerna, Lilla Ludde, Mors lilla Olle, Var bor du lilla råtta?, Kum ba yah, Videvisan, En kulen natt, Oppochnervisan, Happy Birthday To You

Nivå ??: Alfabetssången ABC, Min hatt den har tre kanter, Oh When the Saints, Den cyklande elefanten, Sommarsången (Pippi), Jag är en liten undulat, Du käre lille snickerbo, Amazing Grace, Jag är en liten mört, Räven raskar över isen

Nivå ???: Huvud, axlar, knä och tå, John Svenssons bil, My Bonnie, Akta dig för krokodilen, Fjäriln vingad syns på Haga, Du gamla du fria, Mamma Mia

Släpp spelglädjen loss med bok 2!

Glada bok2hälsningar
Pernille